Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Πείτε μας τη γνώμη σας για την ελκυστικότητα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στη χώρα σας

Μια σύντομη έρευνα για τους εκπαιδευτικούς και τους εκπαιδευτές, τους εργοδότες και τους συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού για την ελκυστικότητα της αρχικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στην Ευρώπη.
Μαζί με το Cedefop RAND Europe και το Κέντρο για το ΕΣΣΚ δεξιότητες, τη γνώση και την οργανωτική απόδοση (skope) διεξάγει έρευνα σχετικά με την ελκυστικότητα της αρχικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΑΕΕΚ) ως μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου για το θέμα αυτό.
Ο στόχος του έργου είναι η βελτίωση της βάσης αποδεικτικών στοιχείων για τη λήψη πολιτικών αποφάσεων και δράσεων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Για να αυξηθεί η κατανόηση των αντιλήψεων της ελκυστικότητας της Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και είμαστε συγκεντρώνει τις απόψεις της τρεις κύριες ομάδες ενδιαφερομένων: τους εργοδότες, σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού, εκπαιδευτικών και των εκπαιδευτών.
Αν ανήκετε σε μία από τις τρεις αυτές ομάδες, η συμβολή σας θα είναι πολύ χρήσιμη. Παρακαλώ κάντε κλικ στον κατάλληλο σύνδεσμο παρακάτω αν επιθυμείτε να απαντήσει. Η έρευνα δεν θα πρέπει να λάβει περισσότερο από 20 λεπτά για να ολοκληρωθεί.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Σύνδεσμοι

 by nikos 6027@sch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου